DE VAR UNGE, DE VAR GALE OG DE DRAKK BRUS SELV OM DET IKKE VAR LØRDAG!

Min kjære søte Karina. Hvor skal jeg begynne? Alt vi to har vært gjennom! Alle gode minnene vi sitter igjen med :)

 

De uforglemmelige helgene vi har hatt sammen på byen og rundt forbi. Alle samtalene sent på nettene! Alle guttene vi har vært SÅÅÅ betatt av, og endt opp triste og forlatt. Alikevel har vi alltid hatt hverandre :) KarMa remember? Karina Maria. Vi var så besatt av Karma en stund. Og sjekket lucken vår på Facebook hver dag. Hvis vi hadde dårlig luck vurderte vi å ikke gå ut å drikke alikevel :P


Husker du når vi var i 18 års alderen og sa til alle at vi var kjærster? Hysterisk!Alle sangene vi har delt mellom oss og kjent oss så godt igjen i!

Husker spesielt godt helgene i Stavanger. Når du faktisk tok med deg passet ditt som legitimasjon, Gud som jeg lo av deg for det :PVi ble smålig obsessed med de to Marinemennene vi traff på Dickens. Det var en herlig kveld.

 Folk har trodd at vi har vært søsken og det hele.

 Husker spesielt denne kvelden at vi gikk fra det gamle huset ditt og ned til Cats og sang Vamps and Bats Timbaland hele veien. Etter det husker jeg ikke stort :)

Og alle de tåpelige tingene vi har ledd oss fillete av.

Dette f.eks... Husker du den sangen jeg spilte etter og tok helt av på gulvet? Heheheh. Å la oss ikke glemme vampyrdansen vår med kappene!YES MAN!Vi har hatt våre krangler oppgjennom, og for det meste har det nok vært min feil. Sorry ♥

Du har en spesiell plass i hjertet mitt vet du :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

20, Sandnes

Kategorier

Arkiv

hits